Vill du läsa mer om Denni Design och Sadeln, Betten,  Tränsen, Tyglarna, Pannbanden, Schalockerna och Stiglädren.  Gå då in på länken “Denni Design” här till höger och klicka sedan längst upp till höger för att välja produkt.

Kika gärna på den här filmen: https://vimeo.com/368834094/5cecde66c  Älskar Divas döttrar som nu är i bildspelet på första sidan: Freyja Divudóttir från Lindnäs och Alisa från Lindnäs<3

27 mars  Har du sett att Denni Design nu har en egen sida på Facebook? Vi blir glada om du gillar den!

26 mars Känns så overkligt att Denni och jag är i vår bubbla med våra djur medans omvärlden står i brand. När vi är utomhus glömmer vi nästan bort Corona, men så fort vi kommer in slår den emot oss med full kraft. Som, de flesta andra antar jag, nyhetsknarkar jag. Förutom det så ringer jag min Mamma varje dag. Vi brukar höras några gånger i månaden, mest beroende på att vi båda jobbar så mycket och att hon dessutom nästan aldrig svarar i telefon. Nu svarar hon direkt eftersom hon håller sig hemma, hos sin pojkvän eller är på promenad i naturen. Trodde aldrig att min Mamma skulle göra som hon blir tillsagd – har aldrig hänt förut. Jag varnar henne så mycket jag kan och hon lyssnar, kors i taket. Pojkvännen, som  fyller 90 år i sommar, är fd överläkare, en mycket renlig kirurg = perfekt. Var rädda om Er och Era nära och kära<3

17 mars  Inget är som vanligt i världen. Får ta en dag i taget och hoppas att så många som möjligt håller sig friska. Tänker mest på de som är i riskgrupperna – de som är sjuka och gamla. Tänker på alla företagare som har svårt att klara sig och därmed även stora problem för deras anställda. Tänker på att vi ska vara rädda om varandra och dela med oss av det vi har. Jag litar på Folkhälsomyndigheten och vår regering. De gör så gott de kan och har många experter att förlita sig på .

Aldrig i livet att jag , med min ringa kunskap om virussjukdomar, skulle få för mig att tala/skriva hur Sverige borde gå tillväga i den här hemska situationen. Ingen vet hur det här kommer att gå.

I helgen var vi på Västkusten och hälsade på våra vänner; Lena och Krister, och hade lektioner för framförallt släktgänget. Som alltid underbart att åka till den sidan av Sverige. Tåget på vägen hem var nästan tomt – det kändes obehagligt. Nu tänker vi hålla oss hemma den närmaste tiden. Ni som är friska är varmt välkomna till oss på Lindnäs på Era inbokade lektioner. Allt är som vanligt på vår gård.

9 mars Nu är den första Träningskursen genomförd! Den består av tre pass á ca 45 minuter. Dag 1 red jag alla hästar. Dag 2 började jag rida hästarna och sedan tog deras ryttare över. Och tredje passet red alla själva på sin häst. Dessutom i ett underbart vårväder! Jag är så nöjd med deltagarna, de fina hästarna och hela konceptet (som är här för att stanna).

4 mars  Nu finns Månadens tips för mars under dess flik. Denna gång funderar jag på “Uppvärming”.

28 februari Förlåt för dålig uppdatering på vår hemsida. För 1 ½ år sedan började just fliken “Aktuellt” krångla. Jag har försökt lösa det med min ringa kunskap om allt som har med datorer att göra och har kunnat sätta in bilder och text (även om det har tagit väldigt lång tid). Nu sedan årsskiftet tar det så lång tid att jag bävar för att göra uppdateringar. Bäste Krister har lovat mig att fixa ett “nytt år” som förhoppningsvis kommer att gå snabbare att uppdatera på. Annars får vi funder på att göra om hela hemsidan. Vet ni att hemsidan är Denni´s och min 40-årspresent från Lena & Krister<3. Svårt för dom att inse att den presenten var livslång... inne på sitt 14 år nu. Tack Krister för all hjälp!

Idag är det ett makalöst fint vinterväder så nu ska jag gå ut och rida! Tror inte det blir så mycket mer vinterväglag att dansa fram på innan den efterlängtande våren kommer.

19 februari Mycket lärdom senaste tiden. I helgen var jag lärare på Ridteori 2 utbildningen som arrangerades av Eidfaxi och anordnades hos Johanna på Edeby. Som alltid när man är lärare på både teoretiska och praktiska utbildningar lär man sig mycket själv. Och det har var verkligen inget undantag. Jag älskar hästar jag älskar utbildning<3 Over and out!

14 februari  OBS! Förtydligande: man lånar bara lådan och förbinder sig inte att köpa något utan skickar tillbaka lådan till oss efter att ha provat och känt på produkterna! Nyhet -  på självaste alla hjärtans <3 dag  lanserar vi  Denni Designs Partylåda!

Tanken är att Ni går tillsammans några personer t.ex i ett stall och skickar efter Denni Designs Partylåda från oss. I lådan finns det 35 produkter bla remtyg, bett, schalocker, stigläder till ett värde av drygt 20 000 kr.

När Ni fått hem lådan kan Ni i hemmamiljö prova utrustningen på Er häst/hästar. Det är vår erfarenhet att det är mycket bra att prova nya bett, tyglar m.m. i lugn och ro. Kanske hittar man en favorit som man vill köpa direkt, kanske hittar man en annan produkt som inte alla passar och kan lägga åt sidan. Mejla oss på  info@iaodenni.nu   så skickar vi mer info.

Månadens tips för februari finns nu äntligen utlagda här på vår hemsida under fliken “Månadens tips”.

10 februari  I slutet av den här veckan lanserar vi vår nyhet: Denni Designs partylåda! Hoppas att Ni kommer gilla vår idé! Vi har justerat priserna på remtygen från Denni Design så att Alisa och Divar Nosgrimman kostar samma, de tre Pannbanden kostar lika mycket och att priset är detsamma på de tre olika tyglarna med stopp; Single Stop, Double Stop och Stopper.

Och idag, den 10 februari, är det vår dag<3. Firade i helgen att vi varit gifta i 19 år och tillsammans i 28 år - jämnt och bra.

3 februari Dagarna flyger fram. Var tog lugna januari vägen? Vi har haft full rulle på Denni Design sedan årsskiftet vilket är mycket roligt. Och nu har vi en ny superbra nyhet på gång. Vi tycker i varje fall att den är bra – hoppas att ni oxå kommer tycka det! Vad det är kommer tillkännages när årets första nummer av tidningen Islandshästen ges ut. Enligt uppgift kommer den tidningen i vecka 7, dvs nästa vecka – håll du utkik här på vår hemsida och på Denni´s FB.

23 januari Efter lektionerna nu på fredag den 24 januari åker vi till Fredrik Rydström & Mimmi på inspirationskväll. Vi kommer att ha med vårt sortiment och dagen till ära erbjuder vi 10 % rabatt. Tid: 16 -19.  Hoppas vi ses!

22 januari Det absolut roligaste som hänt den sista tiden är att våra älskade vänner, Lena & Krister Ågren, har köpt finfina Týra Disudóttir från Lindnäs av oss <3 <3 <3 Det känns så bra – kunde inte bli bättre! Vi är så glada! Varmt lycka till med en härlig, rolig, fin och snäll häst!

Nu börjar vi närma oss ett hästantal som fungerar för oss att ha. Idag har vi åtta hästar: fem ridhästar: Alisa, Freyja, Sjódis, Saedis och Sér, avelsstoet Disa, 3-åringen Safira och så Týri som bor hos, och tränas av Robin Haraldsen. Nu ska en ridhäst till säljas - sedan är antalet ridhästar perfekt för oss: fyra stycken. Jag är grymt sugen på att betäcka ett eller två ston i år. Men, det är det där – ska hästantalet minskas är det ju inte supersmart att göra fler hästar......

22 januari: På fredag, den 24 januari, är det sista dagen att anmäla sig till SIFs kurs Ridteori 2 som jag ska hålla hos Johanna Elgholm på Edeby Gård, Mariefred den 15 – 16 februari. Eidfaxi är arrangörer. Mejla mig om du vill ha info om kursen.

16 januari  Är tacksam och överväldigad över det mycket stora intresset att rida lektion/kurs här på Lindnäs! På torsdagarna har jag ordinarie tid för 7 lektioner - helt galet när det är nästan 20 personer som vill rida privatlektion då. Jag har löst det genom att sätta in lektioner på onsdagar oxå.

Nu har jag satt in onsdagarnas och torsdagarnas lektionstider under fliken “Utbildning” och klicka där på “Lektionstider” uppe i högra hörnet. Kolla att dina tider stämmer - mejla mig annars.

14 januari  Dataproffset, tillika hemsideproffset, Krister Ågren har fixat bildspelet! Oj, oj - mina elever är på G. Torsdagskvällarna är megapopulära - vad sägs om nästan 20 elever som vill rida privatlektion samma kväll? Idag ska jag försöka få till ett fungerande schema!

Varför bildspelet är i ministorlek kan man läsa under texten “God Jul” här nedanför.

7 januari  Månadens tips för Januari finns nu utlagt!

6 januari Julefriden är slut. Längtar redan till nästa Julefrid. Men, till dess kör vi! Datum för vintern och vårens utbildningar finns nu under fliken “Utbildningar” och klicka där på “Utbildningsdatum”. Nytt för i år: Träningskurs! Rider du lektion här och inte fått mejlet med datumen: mejla mig bums.