Byggkomponenter i Falun AB

Flera som besökt oss har spontant sagt att vårt ridhus är det vackraste ridhus de sett! De gör oss glada då vi är så stolta att vi äntligen fått vårt ridhus. Vi är själva mycket nöjda med ridhuset och tycker att det både är vackert och funktionellt. Redan i slutet av 90-talet började vi fundera på att bygga ridhus på vår förra gård Hocksbo i Uppland. Vi kontaktade redan då Byggkomponenter i Falun och började planera. Eftersom vi fann vår drömgård och bestämde oss för att flytta las planerna på is ett tag.

God julb

Men, redan 2003, när vi precis flyttat till Lindnäs kontaktade vi Hasse på Byggkomponenter i Falun igen. Vi hade fastnat för deras koncept. Vi insåg dock att vi först måste bygga stall, ligghallar och hagar. När det var klart så startade ridhusbygget hösten 2008. Genom Hasse blev vi rekommenderade Bosse från byggfirman www.forsbergsbygg.se . Flera av bilderna i deras bildspel är från vårt ridhusbygge.

Ridhusinvigning17jan09 010b

Ridhuset från Byggkomponenter i Falun och uppförande av Forsbergs bygg har fungerat utmärkt. När hela bygget var klart var det knappt en bräda över – otroligt att köpa ett helt ridhus och det stämmer på pricken! Gå gärna in på Byggkomponenters I Faluns hemsida genom att trycka på deras logga till höger om vår hemsida eller här www.byggkomponenter.se för att se deras vackra ridhus i limträ.

Ridhusv46 b

Tack Hasse för ett fantasiskt ridhus! Vi är mer än nöjda!

Vårt ridhusbygge går att följa på bilderna nedan och till vänster.

 

 

Ridhusv.40 017b

Ridhusv39 012b

Ridhusv39 011b

Ridhusv39 005b

Ridhusv37b

Ridhusv33